HR Boards

HR MEGA FORUM => HR MEGA FORUM => Topic started by: Jeff on November 15, 2017, 07:28:36 PM



Title: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Jeff on November 15, 2017, 07:28:36 PM
Hi Everyone,

My deepest apologies for the outage we had the past two days.  I spoke with Godaddy today and got through to a great engineer who helped get us back up.  A couple of things happened, including a database server move, which we think caused the issue.  His first thought was that we got hacked but we don't know for sure.  I have installed some new Security services which they "claim" will also help get rid of the bot's that keep trying to put fake ad's up.  Hopefully this is true and we can open up membership again for new people.

Let me know if you notice anything "werid" as I had to reset the SMF Theme to get our look back.

Thanks for your patience!

Jeff


Title: Re: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Perry on November 16, 2017, 04:36:58 AM
Thanks Jeff,
I know you worked to get us back up as fast as you could.

The only thing I am seeing, right off, is the lack of avatars. No biggie, at all really, and I assume you noticed the same.
 :)

Thanks again for making the call and spending the time!


Title: Re: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Wringer on November 16, 2017, 08:33:42 AM
I just want to say thanks...i really appreciate you guys keeping the lights on.  ;D


Title: Re: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Tokyo Vigilante #1 on November 16, 2017, 01:24:10 PM
I just appreciate it coming back. Thanks for your hard work.


Title: Re: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Jimmy T on November 16, 2017, 01:55:50 PM
 woohoo we're back! Thanks Jeff!


Title: Re: Forum Outage - November 14 & 15
Post by: Jeff on November 16, 2017, 02:17:39 PM
Thanks everyone!  I'm glad we're back too!   ;D


Perry - no Avatar issue from my laptop but I did notice what you mean on my iphone.  I'll keep an eye on it - maybe it'll magically fix itself.   :D